Nátierka je vyrobená z vybraných sasovských bravčových plstných a chrbtových oškvarkov, morskej soli, bio korenia a jemnej bio horčice (alergen) ručnej výroby z Kláštora Nový Dvor.
Horčicu vyrábajú v kláštore mnísi remeselnícky a v malom množstve podľa originálnej trapistickej receptúry, z vybraného horčičného semienka, ktoré po namočení do octu zmiešaného s vodou pochádzajúcou z lesov obklopujúcich kláštor, je rozdrvené na mlynskom kameni. Prevoňaná, jemne okorenená horčica behom niekoľkých týždňov dozrievania získava svoje nezameniteľnú arómu. Zloženie: bio ocot, voda, bio horčičné semienko, bio trstinový cukr, oľl, bio korenie. Je bez konzervantov.
Zloženie: 90 % bravčové plstné a chrbtové oškvarky, 9% biohorčica (ALERGEN), morská soľ, bio korenie.
Skladujte pri teplote od 0 do 5 °C. Po otvorení spotrebujte do 48 hodin.
Spotreba 2 mesiace
Výrobca Biofarma Sásov ČR
© 2019-2023 Biosante. Všetky práva vyhradené. | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga