Zloženie
28% CELOZRNNÁ ŠPALDOVÁ MÚKA *, tuk* rastlinný (slnečnicový), agávový sirup*, voda, 16% ovocná plnka* (maliny, agávový sirup, želírovací prostriedok: jablčný pektín, citŕonová šťava), čokoláda* [kakaová hmota (kakao: 70% minimálne), kakaové maslo, trstinový cukor, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN]; * zložka z biologického hospodárstva
Domovom croissantov bolo údajne Viedeň, až Mária Antoinetta ich priniesla do Francúzska. Špaldový croissant je zdravou celozrnnou variantou tejto delikatesy. Konce sú namočené v tmavej čokoláde, plnka je chutný malinový lekvár.
Výrobca: Waldherr Bio-Vollkornbäckerei
Krajina pôvodu: Rakúsko
© 2019-2024 Biosante. Všetky práva vyhradené. | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga