Zloženie
Kakaová hmota*, javorový cukor* (29%), kakaové maslo*, kakao (kakaová hmota a kakaové maslo): 70% minimálne; * zložka z biologického hospodárstva
Tmavá čokoláda s klasickým 70% podielom kakaa, sladená javorovým cukrom. Javorový cukor sa získava zo šťavy javorového stromu spracovanej na javorový sirup, ktorý je veľmi obľúbený v USA a Kanade, a jeho následnou krištalizáciou. Javorový cukor je veľmi podobný cukru.
Chuťový profil: výrazný karamelovo javorovo sirupový základný tón, tóny smotany, čoko-fudge a sladkého drievka, decentné ovocné tóny ako hrozno, olivová príchuť.
Výrobca: zotter Schokolade GmbH
Krajina pôvodu: Rakúsko
© 2019-2024 Biosante. Všetky práva vyhradené. | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga