Zloženie:
Surový trstinový cukor*, kakaová hmota*, kakaové maslo*, MANDLE*(10%), med*, PLNOTUČNÉ MLIEKO PRÁŠKOVÉ*, PISTÁCIE*(6%), LIESKOVÉ ORECHY*(5%), VAJEČNÝ BIELOK*(2%), MASLO*, fruktózovo-glukózový sirup*, SRVÁTKOVÝ PRÁŠOK*, tmavý trstinový cukor*, NÍZKOTUČNÉ MLIEKO PRÁŠKOVÉ*, vanilkový lusk*, kuchynská soľ, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN *; * zložka z biologického hospodárstva
Montelimar je klasický biely nugat z Francúzska. Kto ho chce vyrobiť, musí byť na vrchole kuchárskych schopností. Do sladkého snehu sa ponoria na hrubo posekané pistácie a lieskové orechy. K tomu vrstva mandľového nugatu. Ako poleva extra tmavá mliečna čokoláda so 60% podielom kakaa. Tip pre mlsných: Nechajte čokoládu odbalenú pri izbovej teplote a mlsajte nakrájanú na malé kúsky.
Výrobca: zotter Schokolade
Krajina pôvodu: Rakúsko
© 2019-2024 Biosante. Všetky práva vyhradené. | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga